Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Our Day

08.45 Bell rings  Children come into school

Foundation Stage and KS1 children are brought to the classroom door, KS2 come in via the playground 

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday

 

Guided Reading

08.50 – 09.20

30 minutes

Times tables / Revision facts

Phonics

09.20 – 09.30

10 minutes

 Maths

Maths

Maths

Maths

Maths

09.30 – 10.10

40 minutes

Assembly

10.10 – 10.25

15 minutes

 Maths

Maths

Maths

Maths

Maths

10.25 – 10.45

20 minutes

Break

10.45 – 11.00

15 minutes

 English

English

 

English

 

English

 

English

11.00 – 12.00

60 minutes

Lunch 

12.00 – 13.00

 

Topic

 

 

 

Science

 

 

3.10 Foundation Stage/KS1 Children go home

 

3.20 KS2 Children go home